söndag 26 december 2010

Låååångt borta


Så känns det, långt borta. Cykelsäsongen, den riktiga cykelsäsongen och inte den oriktiga vintercykel / trainer-säsongen. Häromkvällen fick jag cykelabstinens och såg på lite riktig cykel som jag lämnat kvar på digitalboxen. Giro di Lombardia med Vacchis sköna och kunniga stämma. Vädret var väl inget vidare inbjudande men vad gör det, det var barmark och det räcker för mig.
Stora delar av dagen har för övrigt tillbringats ute med en snölasse i nävarna. De ca 4 timmar av snöskottning som gjorts ger tid för reflektion och eftertanke, och en hel del svordomar i mellanåt. Det enda positiva med all denna j%&¤a snö är att snöskottningen faktiskt ger lite träning. Tyvärr föga grenspecifik och det hade nog varit lite mer givande att sitta på hojen men det gäller att hitta de få ljusglimtar som finns.
Nu är det väl dax att krypa ner i sänghalmen så man orkar upp vid 5-bläcket för att skotta fram frugan till jobbet.

2 kommentarer:

  1. Så det finns andra som fått abstinens. Hört talas om att det fallit några snöflingor i Sundsvall den senaste tiden så du får väl träning i alla fall :-)

    SvaraRadera
  2. 12 h styrketräning (läs snöskottning) senaste dagarna, inte illa va!?
    Abstinensen är stor och jag läste på Vacchis Twitter att den är en summering av cykelsäsongen på Eurosport ikväll kl. 20:00!!

    SvaraRadera