fredag 29 juli 2011

Torsdagscykling

Sju stycken blev vi igår kväll, inte illa. Den geografiska spridningen på deltagarna var bra. Njurunda, Matfors, Alnö och Göteborg var representerade. Tyvärr så var vår amerikan bortrest men han ansluter snart :) Varmt, soligt, lagom blåsigt och trevligt sällskap. Vad mer kan man begära av ett pass? Kanske lite hårdare om det ska ge lite mer hårdhet.
Tempot var varierat men alla hängde med och det var väl det viktigaste. De som kände sig starkare drog lite extra och de andra åkte med lite lättare.

I Tisdags så skulle jag spontancykla men det slutade med fyra tjugor. Väl hemma kände man sig rätt nöjd och "blöt som en disktrasa", som en viss person brukar säga. Passet var nyttigt och vilodagen efter var välbehövlig. Eftersom jag börjat jobba så är timmarna i sängen färre och då känner man sig därefter också.

Nu går jag in i en period med mycket arbete, både hemma och på jobbet. Vissa saker kommer jag att prioritera bort. Bloggningarna kommer mer sällan och några träningspass får nog också ställas in. Det finns som sagt viktigare saker i livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar