fredag 11 februari 2011

Viva italia!


Det har varit lite lågtryck på bloggen sista veckan med det har väl sina orsaker. Mycket på jobbet samt att vi är inne på sista veckan innan Njurunda Runt och som vanligt är det mycket att fixa. Som det ser ut nu så kommer det bli en kall tillställning nästa lördag men det kan svänga fort. Ni är i alla fall varmt välkommen för att delta eller bara titta på och kanske klämma en burgare. För mer info titta in på www.njurundaskidklubb.com.
Träningen flyter på bra men jag har vilat några dagar nu för säkerhets skull pga. lätt halsont. Jag hoppas på att återuppta det i helgen med ett lugnare distanspass på söndag. Jag har ju en ambition att ta ett litet steg uppåt i år och vad passar då bättre än att dra på läger till Italien första veckan i april. Det ska bli riktigt skoj att under en hel vecka få känna på de otroligt underbara vägarna i Italien och att sedan få göra det med sina trevliga kompisar. Ja, då kan det inte bli så mycket bättre.
Stället vi ska åka till heter Piediluco och ligger strax norr om Rom och inte alls långt ifrån Terminillo där Girot hade en bergsmålgång ifjol. Så nu gäller det att träna.

Arrivederci tutti!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar